De koek is op in eerste beelden Heel Holland Bakt

videoDe ovens draaien alvast warm en de koffie pruttelt voor het zevende seizoen van Heel Holland Bakt. Het populaire bakprogramma van Omroep Max begint weer op 15 december. Ondertussen is bij de juryleden, culinair publiciste Janny van der Heijden en meesterpatissier Robèrt van Beckhoven, lichte paniek uitgebroken nu de koek op is.

In de aankondiging van de show, die op de zondagen om klokslag 21.35 uur begint, is te zien hoe presentator André van Duin zich in het zweet werkt om de tent bakklaar te krijgen. Janny en Robèrt zitten lekker warm binnen en storten zich op de nieuwe recepten. Robèrt schenkt de koffie, Janny pakt er een koekje bij. Dan ontdekt ze dat het koekblik leeg is. Het stel racet met een golfkarretje over het terrein van Kasteel Maarsbergen, op zoek naar André.

,,De koek is op? Jullie stoppen ermee? Wacht! Ik bel Carlo en Irene om jullie te vervangen’’, roept de komiek uit. ,,Nee, de trommel is leeg’’, roept Janny snel uit. Er mag dus weer snel ‘klaar? bakken maar!’ geroepen worden, concluderen de drie terwijl ze de witte tent inlopen.

De zevende editie van Heel Holland Bakt wordt acht weken lang uitgezonden. De kandidaten zijn nog niet bekend. Anna Yilmaz won het bakprogramma vorig jaar, dat toen voor het eerst vanaf december te zien was. 

Volledig scherm
Robèrt, Janny en André zijn weer het vaste trio. © Omroep Max
  1. Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Sinds The Roast van Gordon brak Peter Pannekoek pas echt door bij het grote publiek. Bij Giel Beelen en Johnny de Mol was hij wederom van de partij en was keer op keer de ster van de avond. Bij de Roast van Ali B ontbreekt de cabaretier echter, maar hij kon het toch niet laten om nog even wat van zich te laten horen. ,,Vroeger waren er grenzen, totdat Ali B de dood van zijn eigen vader misbruikte om geld te verdienen.’’