Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De linkse wethouder was van plan eens lekker los te gaan op rechtse partijen, maar toen barstte Margriet los

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

10 reacties

 • ab Marle

  4 maanden geleden
  @ Frank de Jager u heeft het zo open en vrij over anderen en wat zij niet al zullen stemmen. Kunt u zelf ook met de “ billen bloot” Wat stemt u dan als u De VVD al links vindt? Of is dat te privé?
 • Frank de Jager

  4 maanden geleden
  @Geert, dat heb ik dan maar even gedaan, en uit onderzoek van de Gemeente Amsterdam blijkt dat Groen Links met 31 % de populairste partij onder studenten is. Dus ga volgende keer zelf eerst maar eens lezen voordat je voortaan iets beweert. Jij ook succes!
 • Geert Loermans

  4 maanden geleden
  @Frank ik kan met de grootst mogelijke inspanning het beleid van VVD, CDA en CU onmogelijk links vinden: privatisering privatisering, bevriezen uitkeringen etc Wat de studenten betreft: internet is een mooi medium om te gebruiken voor onderzoek. Succes.
 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  Sommigen vinden alles rechts van de VVD nog te links @Frank de Jager. De kwalificaties links en rechts zijn al heel lang achterhaald. De PVV voert zogenaamd een rechtse agenda uit maar de programma-items zijn toch echt kneiterlinks. De SP noemt zich links maar is op heel veel punten juist weer heel erg behoudend. Het zou zo overzichtelijk zijn, links tegen rechts, maar het is inmiddels een brij van plannen en ideeën die zo richtingloos zijn als wat. Je zult een ander stokpaardje moeten berijden.
 • Nicky Jansen

  4 maanden geleden
  Dat Angela een hekel heeft aan Margriet is me ondertussen wel duidelijk. Moet dat steeds op kostbaar papier worden gedrukt? Nee. Als Margriet niet weggaat, kan Angela beter zelf stoppen met M kijken. Lijkt me erg stressvol voor haar