Volledig scherm
Erica in de folie in Chateau Meiland. © Videostill SBS6

De Meilandjes sluiten af met bijna 1,5 miljoen kijkers: ‘We gaan jullie missen’

De laatste uitzending van het tweede seizoen van Chateau Meiland heeft gisteravond 1.443.000 kijkers getrokken. In deze aflevering hadden de Meilandjes de moeder van Erica te gast en zwijmelde Martien weg bij een Franse makelaar die het enorme kasteel kwam taxeren. ‘Wat moeten we nu kijken volgende week maandagavond?', schrijven fans van de serie.

De perikelen van de Meilandjes zorgden de afgelopen weken voor de nodige hilariteit op sociale media. Ook gisteravond was het weer raak, toen bleek dat Martien compleet van zijn à propos werd gebracht door het bezoek van een - in zijn ogen - wel érg aantrekkelijke makelaar. ,,Wat een leuke man. Helemaal warm kreeg ik het ervan", zwijmelde Martien voor de camera's.

En niet alleen Martien was van slag in de aflevering, ook Erica moest het ontgelden. Martien besloot haar haren een opfrisbeurt te geven - ‘Het is heel vet, heel goed’ - maar dat verliep niet bepaald vlekkeloos. Kijkers van Chateau Meiland konden het dan ook niet laten om met grapjes op de proppen te komen. ‘Wanneer aliens je aanvallen', schreef iemand bij een kort videootje waarin Erica met de folie op haar hoofd te zien was.

TV-kijkert on Twitter

Wanneer je je beseft dat je tot kerst moet wachten voor nieuwe afleveringen van #chateauMeiland:

Kersteditie

Fans van de realityserie moeten nog even geduld hebben, maar SBS 6 kondigde gisteren in ieder geval aan met een speciale kersteditie te komen. Wat de Meilandjes daarin zullen beleven is nog niet duidelijk. Details over de show worden later bekendgemaakt.

Andere programma's die het gisteravond goed deden waren onder meer Het geheime dagboek van Hendrik Groen (1.518.000) en Droomhuis gezocht (1.352.000). Het Achtuurjournaal was goed voor 2.059.000. 

Bekijk hieronder een interview met de Meilandjes vlak nadat ze in de prijzen vielen bij het Gouden Televizier-Ring Gala.

M. Zanatta 🇳🇱 on Twitter

Ik ga de komende paar maanden in een zwart gat vallen dat maandagavond heet. #ChateauMeiland

Cindy on Twitter

Waar kan ik een petitie starten voor seizoen 3? ✍🏼 #ChateauMeiland

Wendy Zorgt on Twitter

Dat was m dan... de laatste aflevering 😭 de winterdip kan beginnen hoor 😓#chateaumeiland ik ga jullie missen! ❤️ https://t.co/ci9MXQ8UQ5

Jan Smit on Twitter

ChateauMeiland het was weer geweldig. Wat moet nu zonder jullie? Komende weken @BrittDekkerLove . Was het maar alvast kerst! Au Revoir. Bedankt voor de heerlijke maandagavonden! https://t.co/dIvG5Q64Kh