Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

De shariarechter boog zich over een erfenis, niet in het Midden-Oosten maar op veertig minuutjes vliegen van hier

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

3 reacties

 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  De bekende argumenten hier. Maar laten we niet vergeten dat we als samenleving zelf hebben gefaald (net als Frankrijk, Zweden etc.), toen we de mensen uit noord Afrika en elders hier naartoe haalden als goedkope arbeidskracht en vervolgens verzuimden een fatsoenlijk integratieprogramma op poten te zetten. De mensen werden op en bij elkaar gezet in woonkazernes en moesten het verder zelf maar uitzoeken. Dan moet je niet raar opkijken als je na verloop van tijd dergelijke uitwassen krijgt.
 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  Mooi he, en dat gaat hier ook gebeuren hoor. Zolang wij telkens maar weer dit soort religieuze extremisten de hand boven het hoofd houden omdat we bang zijn om anders racist en anti islam genoemd te worden. Alle religie moeten ze eigenlijk verbieden, weg met die oplichters die zich geestelijk leiders noemen.
 • Jan Speijers

  2 maanden geleden
  De islam is de jongste geloofsovertuiging,om de man alles te kunnen geven lijkt het net of de auteur van dit geloof gewinkeld heeft in alle andere geloofs boeken bijbel, Thora etc etc.en hier de belangrijkste delen uitgehaald en verwoord in dat boek wat niet genoemd mag worden.zodat er een blijvende overheersing over de Vrouwen constant blijft.dit was in Europa ook zo in de middeleeuwen . gedurende de jaren is het verstand verder ontwikkeld.en leven wij in Europa redelijk vrij om te leven.