De Nederlandse rockband De Staat, met (VLNR) Jop van Summeren (bas), Rocco Hueting (percussie, samples), Tim van Delft (drums), frontman Torre Florim en Vedran Mircetic (leadgitaar).
Volledig scherm
De Nederlandse rockband De Staat, met (VLNR) Jop van Summeren (bas), Rocco Hueting (percussie, samples), Tim van Delft (drums), frontman Torre Florim en Vedran Mircetic (leadgitaar). © ANP Kippa

De Staat: Deze tijd is heel pijnlijk en funest voor de sector

Door de nieuwe coronamaatregel die het kabinet dinsdag aankondigde kunnen evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dat treft veel bands en artiesten die de festivalzomer aan hun neus voorbij zien gaan. De Staat, één van Nederlands meest succesvolle rockbands, is een van hen. ,,Dit is een heel pijnlijke situatie. Niet alleen voor onszelf maar ook voor iedereen om ons heen”, zegt toetsenist en zanger Rocco Hueting tegen BuzzE.

  1. Netflix ontslaat medewerker die lekte over show stand-upcomedian Dave Chappelle

    Netflix ontslaat medewerker die lekte over show stand-upcomedian Dave Chappelle

    Netflix heeft een medewerker ontslagen die wordt verdacht van het delen van vertrouwelijke informatie met de media. Het personeelslid zou onder meer hebben gelekt hoeveel kosten de videostreamingdienst had gemaakt voor een controversiële show van stand-upcomedian Dave Chappelle. Veel Netflix-medewerkers zijn boos over Chappelles opmerkingen in zijn optreden The Closer, omdat die kwetsend zouden zijn voor transgender personen.