Adele.
Volledig scherm
Adele. © EPA

Details miljoenenscheiding Adele blijven geheim

Nooit zal bekend worden hoe Adele en haar ex-man Simon Konecki haar fortuin - naar verluidt 160 miljoen euro - hebben verdeeld bij hun scheiding. De rechter in Los Angeles heeft op verzoek van de zangeres akkoord gegeven dat de details privé zullen blijven.

De 31-jarige Adele en filantroop Konecki (45) gingen vorig jaar april uit elkaar, zo liet zij in september weten. Omdat het stel niet onder huwelijkse voorwaarden was getrouwd zou de breuk zomaar een heel dure kunnen worden voor de wereldster. Maar óf die dat ook is geworden, zal geheim blijven. 

De rechter in Los Angeles, waar de Britse Adele woont, gaat ermee akkoord dat ‘financiële zaken, verkopen van middelen en andere vertrouwelijke informatie’ niet naar buiten mogen komen na de scheiding. ,,Hollywoodscheidingen kunnen een jarenlange strijd zijn, een strijd die erg lelijk kan zijn. Adele en Simon willen dat duidelijk voorkomen", zegt een insider.

Ze hebben samen een zoon, Angelo (7), en hebben gezamenlijk de voogdij over hem. ,,Ze willen beiden de details van hun scheiding zo privé mogelijk houden omwille van hun zoon. Ze proberen er samen uit te komen”, laat de bron weten aan de Britse krant The Sun.

Adele heeft Simon, die in Groot-Brittannië woont, naar verluidt al een huis van bijna acht miljoen euro geschonken in de buurt van haar woning in de Beverly Hills.

Adele en haar ex Simon Konecki in betere tijden.
Volledig scherm
Adele en haar ex Simon Konecki in betere tijden. © bruno