De kandidaten Danielle Kliwon, Thomas van Groningen en Femke van der Laan.
Volledig scherm
De kandidaten Danielle Kliwon, Thomas van Groningen en Femke van der Laan. © KRO-NCRV

‘Dickpics’ in kijkcijferkanon De slimste mens: ‘Overmars moet onder psychiatrische behandeling’

UpdateMarc Overmars, de voormalige technisch directeur van Ajax, moet volgens Maarten van Rossem ‘onder psychiatrische behandeling worden gesteld’. Dat zei de eenkoppige jury van De slimste mens gisteravond voor het oog van 1.625.000 kijkers tijdens de tweede aflevering van het seizoen. De show staat daarmee op plek twee in de top 25 van best bekeken programma’s, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

  1. Zo belandde Megan Desaever uit Temptation Island in enorme rel: politie onderzoekt belastingfraude

    Zo belandde Megan Desaever uit Temptation Island in enorme rel: politie onderzoekt belasting­frau­de

    Temptation Island-ster Megan Desaever heeft flink wat problemen gekregen door uitspraken die ze heeft gedaan in de Nederlandse YouTubeshow Allures. ,,Als je je belasting correct aangeeft, is de helft weg”, zei de 23-jarige Vlaamse, die actief is op het platform OnlyFans. Afgelopen vrijdag stond de politie daarom bij haar op de stoep en loopt er een onderzoek vanwege belastingfraude.
  2. Oscarcampagnes onderzocht na verrassende nominatie To Leslie

    Oscarcam­pag­nes onderzocht na verrassen­de nominatie To Leslie

    The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences, de organisatie achter de Oscars, gaat de campagnevoering onderzoeken na verbazing over de nominatie van actrice Andrea Riseborough (To Leslie). Ze werd eerder deze week genomineerd voor de prijs voor beste actrice, terwijl ze eerder niet op het het lijstje van grootste kanshebbers voor een nominatie stond. Daardoor vroegen critici zich af hoe het kan dat Riseborough uit het niets werd genomineerd.