Johnny Depp
Volledig scherm
Johnny Depp © Brunopress

Directeur Spaans filmfestival verdedigt oeuvreprijs Johnny Depp

José Luis Rebordinos, de directeur van het filmfestival van San Sebastian, heeft vrijdag in een verklaring zijn steun betuigd aan Johnny Depp. De acteur krijgt tijdens het festival in september een oeuvreprijs uitgereikt, maar die beslissing stuitte op weerstand van de organisatie van Spaanse vrouwelijke filmmakers. Rebordinos vindt de keuze echter geoorloofd.

 1. Kees van der Spek wil lievelings­lied Peter R. de Vries op 1 in Top 2000: ‘Nummer van woedend volk’
  video

  Kees van der Spek wil lievelings­lied Peter R. de Vries op 1 in Top 2000: ‘Nummer van woedend volk’

  Kees van der Spek hoopt dat A whiter shade of pale van Procol Harum, het lievelingslied van zijn overleden vriend en collega Peter R. de Vries, dit jaar op 1 komt in de Top 2000. Het nummer werd gedraaid op de uitvaart van de misdaadverslaggever en sindsdien kan Van der Spek er niet naar luisteren zonder vol te schieten. ,,Door zijn dood is het nummer echt een statement geworden.”
 2. Ad ziet huis afbranden en aannemer 120.000 euro ‘stelen’, kijkers Thijs Zeeman zamelen geld in
  video

  Ad ziet huis afbranden en aannemer 120.000 euro ‘stelen’, kijkers Thijs Zeeman zamelen geld in

  265.000 kijkers zagen gisteravond hoe Thijs Zeeman op RTL 5 een aannemer confronteerde die 118.000 euro zou hebben gestolen van een man die zijn huis had zien afbranden. De woning van Ad (35) en zijn 14-jarige dochter in Oudenbosch is nog altijd een bouwval en de gebroken man ziet het leven soms niet meer zitten. Kijkers trokken zich zijn verhaal zo aan, dat ze besloten geld te doneren. De teller staat inmiddels op ruim 15.000 euro.