Volledig scherm
Mena Massoud en Marwan Kenzari in Aladdin. © Walt Disney

Disney-liefhebbers opgelet! Maker Aladdin hint op een tweede deel

Disney-fans kunnen zich alvast gaan verheugen! De hitfilm Aladdin krijgt waarschijnlijk een tweede deel, zo verklapt Dan Lin, een van de makers aan de Amerikaanse nieuwswebsite Insider

,,Ik kan er nog niet veel over vertellen, maar we weten dat fans graag nog een Aladdin-film willen zien en we denken dat er nog veel verhalen te vertellen zijn.” vertelt hij. De fans kunnen een compleet nieuwe verhaallijn verwachten. ,,Het wordt heel anders dan de eerste film. We gaan niet zomaar weer een remake maken.” 

Het eerste deel van de live action-film wist een bedrag van ruim 1 miljard binnen te harken. Een ware hit dus. Het wachten duurt waarschijnlijk niet lang voor de fans: deze maand nog wordt er volgens de maker meer bekend. Al bevestigt hij niet dat dit over de nieuwe Aladdin-film gaat, maar over een nieuwe Disney-productie.

Aladdin vertelt het verhaal van een eenvoudige straatjongen die door toeval een magische lamp in handen krijgt met een geest die hem drie wensen gunt. De jongen wenst een prins te worden, opdat hij het hart kan veroveren van prinses Jasmine. De animatiefilm uit 1993, waarvoor komiek Robin Williams de stem van de Genie insprak, geldt als een van de grote Disney-klassiekers. In de nieuwe versie vertolkt Will Smith de geest; Marwan Kenzari is te zien als grote slechterik Jafar.

 1. Presentatrice diep door het stof na belachelijk maken prins George (6) vanwege ballet
  UPDATE

  Presenta­tri­ce diep door het stof na belache­lijk maken prins George (6) vanwege ballet

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.