Volledig scherm
Anna Nooshin. © ANP Kippa

Dit zijn de eerste kandidaten van het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model

De eerste kandidaten van Hollands Next Top Model 2019 zijn bekend! Vandaag werden de eerste beelden van de modellen die zullen strijden om de titel gedeeld via Instagram. Vanaf maandag 2 september krijgen fans weer wekelijks een kijkje in het leven van opkomende modellen. 

In het nieuwe seizoen doen zowel jongens als meisjes mee, die in twee verschillende huizen verblijven. De jury bestaat uit Anna Nooshin, Kim Feenstra en Nigel Barker. De jury zal hulp krijgen van gastjuryleden Nikkie Plessen, Famke Louise, ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers. 

Dit seizoen doet er ook een bekende mee, namelijk het broertje van Tim Hofman, Sam. Tim zelf berichtte hier al trots over op Twitter: ‘Mijn oudste broertje Sam, die geen professioneel model is maar app-programmeur en club-dj, is laatst gescout voor Holland’s Next Top Model en nu zit hij in het programma, haha’.

De andere kandidaten waarvan bekend is dat ze meedoen, zijn al gespot. Dit zijn ze:

Joëlla

Marnix

Joury

Holland’s Next Top Model is vanaf 2 september wekelijks te zien op RTL 5.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.