Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Door Linda verdween Zwarte Piet bij RTL 4, wat gaan De Molletjes nu met de Meilandjes doen?

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

6 reacties

 • Berry Dickmann

  2 maanden geleden
  O, wat zijn we weer politiek correct firma Halmark, Emma matras en nu ook Nivea ( niet te verwarren met niveau ) . Schijtlaarzen zijn het, bang voor de omzet. Alsof er 1 kaart minder door wordt verstuurd. Ik zou 99 nachten proefslapen en dan keurig ingevet met Nivea terugsturen . Maar ja, ik heb al een goede ( Decupré ) matras . Je mag niet meer voor je mening uitkomen in Nederland schijnbaar. Bij deze : Roken mag, Zwarte Piet is zwart, en een vegetarische slager is een groenteboer.
 • A I Anders

  2 maanden geleden
  De familie de Mol kennende zullen zo alles doen om anderen die het beter doen te torpederen.
 • Nel Arends

  2 maanden geleden
  Jaloers op het succes van de Meilandjes? Lees het briefje van Jan maar even. Dat is de waarheid
 • m bruijn

  2 maanden geleden
  Nog nooit heb ik naar de Meilandjes gekeken, maar wat ik hier nu lees doet mij denken aan de meest ernstige vormen van censuur. Reden te meer om de Mol clan te mijden.
 • P. Looyenga

  2 maanden geleden
  Ik heb niks met de Meilandjes, vind het persoonlijk zwaar overdreven gedoe, maar dit is toch echt een amusante soap geworden. De hypocrisie druipt er gewoon vanaf bij die bedrijven; houden volgens zeggen een "inclusief karakter" hoog in het vaandel en het uitsluiten van personen of groepen is dus uit den boze. Maar het uitsluiten van personen enkel op basis van hun persoonlijke mening? Geen enkel probleem! Dat is het soort hypocrisie wat ik graag buitensluit :)