Volledig scherm
Dotan gaat weer toeren. © Hollandse Hoogte / Marcel Krijgsman Photography

Dotan kondigt Nederlandse tour aan en speelt eind februari in Doornroosje

NIJMEGEN - Dotan doet niet alleen Noord-Amerika en Europa aan, de zanger mag in 2020 ook méérdere plekken in Nederland aan zijn tourlist toevoegen. Dat heeft hij vandaag bekendgemaakt op Instagram. Op 27 februari staat de artiest in Doornroosje in Nijmegen.

‘Ik ga weer door Nederland toeren voor het eerst in vier jaar', schrijft de zanger, die dit jaar zijn comeback maakte na het trollendebacle. Er stond al een optreden in Amsterdam op de planning, maar die geldt als afsluiter voor zijn Europese tour.

Nu mag de zanger dus nog meer Nederlandse steden aan zijn tourlist toevoegen. In februari 2020 is Dotan nasast Nijmegen in Eindhoven, Utrecht, Haarlem,  Groningen en Den Haag te bewonderen. ‘Wie gaat er komen?’, vraagt hij zijn fans.

De kaartverkoop gaat donderdagochtend om 10.00 uur van start.

Uit de kast

Twee weken geleden maakte Dotan korte metten met alle roddels en geruchten rond zijn persoontje in een nieuw seizoen Waar is de Mol?. Daarin vertelde hij openhartig over het trollenleger dat hij op eigen initiatief had bedacht. Ook kwam hij, na jaren te hebben gezwegen, uit de kast. ,,Ik heb een vriend. En ik ben heel blij met hem.”

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.