Emile Ratelband
Volledig scherm
Emile Ratelband © ANP

Draagmoeder Emile Ratelband in verwachting

Emile Ratelband kan over enkele maanden een kindje verwachten. De positiveitsgoeroe heeft zojuist in RTL Boulevard gemeld dat een van zijn draagmoeders zwanger is.

Ratelband, die zeven kinderen heeft bij drie verschillende vrouwen, deed in augustus een oproep aan potentiële draagmoeders om zich bij hem te melden. ,,Stuur me je 06 om de details te bespreken’', schreef hij toen. Zo'n 90 vrouwen reageerden op zijn bericht.

De oproep leverde hem de nodige kritiek op. Zo vonden mensen hem te oud om voor de achtste keer vader te worden en vonden ze dat hij eerst een band met zijn andere kinderen moet opbouwen.

Ratelband is de afgelopen dagen meermaals in het nieuws geweest. Afgelopen week verzocht hij de rechter om zijn geboortedatum te veranderen van 11 maart 1949 in 11 maart 1969. Hij voelt zich al heel lang ‘20, 25 jaar jonger’ dan dat hij volgens officiële documenten is. ,,Ik wil erkend hebben dat ik me er niet goed bij voel", zei hij daarover. 

  1. ‘Netflix-serie Space Force had zoveel meer kunnen zijn’
    Podcast

    ‘Net­flix-se­rie Space Force had zoveel meer kunnen zijn’

    ‘Het probleem van Netflix is dat de seizoenen vaak heel kort zijn,’ vertelt seriefreak Kevin Goes in de nieuwste aflevering van de podcast Bingewatchers. ‘En dat is ook een van de minpunten van Space Force. Er had zoveel meer in die serie gezeten en nu hou je toch het gevoel dat er veel meer in gezeten had, ondanks de sterrencast met onder meer Steve Carrell (The Office), John Malkovich (The New Pope) en Lisa Kudrow (Friends)’