Volledig scherm
Dries Roelvink © ANP

Dries Roelvink aast op zomerhit en presentatieklus

Dries Roelvink (60) heeft zichzelf voor de komende maanden drie ambitieuze doelen gesteld. De zanger wil een nieuwe zomerhit scoren, een tv-programma presenteren én een ‘beachbody’ kweken, schrijft hij vandaag op Facebook. Het is afwachten of hem dat lukt, maar Roelvink zelf heeft er het volste vertrouwen in.

Het is algemeen bekend dat Roelvink de afgelopen jaren al dagelijks in de sportschool te vinden was; op sociale media deelt hij regelmatig foto's en filmpjes van zijn work-outs. Toch is de Amsterdammer kennelijk nog niet tevreden, want een ‘beachbody’ staat nog steeds op zijn verlanglijstje.

Roelvink geeft niet prijs op welke manier hij zijn doelen wil bewerkstelligen, maar zegt wel ‘een aantal mooie mensen’ om zich heen te hebben die hem met zijn ambities gaan helpen. Roelvink houdt overigens wel een slag om de arm. Hij zegt al ‘dik tevreden’ te zijn als er twee doelen worden bereikt.

De volkszanger kan in ieder geval rekenen op motiverende berichten van zijn fans. Zij schrijven onder meer dat ze in hem geloven en wensen hem succes. ‘Leef je droom’, reageert iemand bijvoorbeeld. En een ander: ‘Mooie doelstellingen. Good luck!’

Roelvink is, naast zijn zangcarrière, de laatste jaren ook vaker op televisie te zien. In 2015 kreeg hij met zijn gezin een eigen realityserie: De Roelvinkjes. Die serie kreeg drie keer een vervolg: in 2017, 2018 en 2019. 

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.