Volledig scherm
© ANP

Duncan Laurence voegt meer landen toe aan Europese tour

Duncan Laurence blijft zijn Europese tournee maar uitbreiden. De songfestivalwinnaar heeft concerten in Italië, Spanje, Polen en België toegevoegd, maakte hij bekend via Instagram.

,,Ik sta nog steeds te stuiteren dat Arcade vijftig miljoen streams op Spotify heeft. Om dat te vieren heb ik nieuwe shows toegevoegd", schrijft Duncan, die de mijlpaal maandag al vierde met een jeugdfoto. De tournee start op 5 november in Parijs en eindigt op 15 december in Oslo. Eerder voegde de zanger vanwege de grote vraag al shows toe en werden er concerten verplaatst naar grotere zalen. De optredens in Antwerpen en Keulen zijn al uitverkocht.

Volgende maand trapt Duncan zijn twaalf Nederlandse optredens af in Paradiso in Amsterdam. De tickets voor de Nederlandse tournee waren in no-time uitverkocht.

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’