Volledig scherm
Madonna © EPA

EBU bevestigt gastoptreden Madonna

VideoDe European Broadcasting Union (EBU) heeft na maandenlang speculeren officieel bevestigd dat Madonna een gastoptreden geeft in de finale van het Eurovisiesongfestival. Dat werd vandaag bekendgemaakt in het perscentrum, een uur voor aanvang van de tweede halve finale.

Dat Madonna zou komen was al geen verrassing meer. Gisteren was de Queen of Pop al begonnen aan haar repetities. Daarvan deelde Madonna ook al een korte clip op Instagram. ‘Madame X bereidt iets speciaals voor voor haar fans...’, zo stond er onder de beelden. Ook tijdens de doorloop van de tweede halve finale kondigden de presentatoren haar komst al aan.

De EBU wachtte echter nog altijd met het verspreiden van een officiële bevestiging. Songfestivalbaas Jon Ola Sand zei maandag tijdens een persconferentie dat er nog geen contract voor Madonna's optreden was getekend en dat het hierdoor onzeker is of ze van de partij is.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”