Volledig scherm
Michael Ketterer © NBC

Eerste acts finale America's Got Talent bekend

videoDe eerste vijf finalisten van America's Got Talent zijn bekend. In de eerste ronde van de halve finale van de talentenjacht, waaraan binnenkort ook Glennis Grace meedoet, werden zes acts naar huis gestuurd.

Onder de vijf finalisten is één artiest die net als Glennis zingt: pleegvader Michael Ketterer. Hij werd na zijn auditie met de zogenoemde golden buzzer in één ruk naar de halve finale gestuurd. Verder zijn illusionist Shin Lim, stand-up comedian Samuel J. Comroe en acrobatengroep Zurcaroh door. Ook trapeze-act Duo Transcend haalde de finale, zij werden gered door de vakjury bestaande uit Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel.

Glennis bereidt zich momenteel in een hotel aan Hollywood Boulevard voor op de tweede helft van de halve finale, die dinsdag (Amerikaanse tijd) plaatsvindt. Over het optreden van de Amsterdamse powerhouse is nog niets bekend. Wel liet Glennis onlangs los dat ze meer van zichzelf wil laten zien. ,,Ze weten daar nog niet dat ik eigenlijk die eigenwijze chick ben'', vertelde ze.

De finale is op 18 september, de dag erna wordt de winnaar van een miljoen dollar en een optreden in Las Vegas bekendgemaakt.

Its almost showtime guys!! Hope you voted for me😌🙏🏽 @agt #agt #musicismylife

Een foto die is geplaatst door null (@glennisgrace) op

  1. Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    EINDHOVEN/YSSELSTEIN - Geen festivalprogrammeur hoopt het ooit mee te maken: een headliner die uit het niets afzegt en je met een berg problemen opzadelt. Thijs Vogels, een van de boekers van metalfestival Jera on Air net over de Brabantse grens, is er kapot van. Uit het niets kreeg de voormalig Eindhovenaar te horen dat Architects, zijn gedroomde headliner, niet naar zijn festival komt. De reden: hun naam staat niet groot genoeg op de festivalposter.