Eerste beelden van Linda-film April, May en June

VideoLinda de Mol keert binnenkort terug op het witte doek, na het succes van Gooische Vrouwen. Vandaag is de trailer van de nieuwe speelfilm April, May en June naar buiten gebracht.

De film vertelt het verhaal van drie halfzussen (Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap) die door hun moeder bij elkaar worden geroepen. Die blijkt ongeneeslijk ziek te zijn en wil zelf bepalen wanneer ze uit het leven stapt. Maar: dan moet wel duidelijk zijn dat iemand zich ontfermd over haar autistische zoon Jan. 

Geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze alle drie zo hun redenen hebben om zichzelf ongeschikt te vinden. Bovendien merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De kinderen moeten elkaar opnieuw leren kennen om elkaar te kunnen steunen in de moeilijke tijd die komen gaat.

De film is geregisseerd door Will Koopman, die eerder met Gooische Vrouwen 1 en 2 twee van de grootste bioscoophits van de afgelopen decennia maakte. April, May en June draait vanaf 19 december in de bioscoop. 

Volledig scherm
April, May en June. © Independent Films
  1. Spaanse Big Brother filmt verkrachting kandidate en confronteert haar met de beelden

    Spaanse Big Brother filmt verkrach­ting kandidate en confron­teert haar met de beelden

    Twee jaar geleden zou een deelneemster van ‘Gran Hermano’, de Spaanse Big Brother, verkracht zijn door een andere kandidaat. Nu het proces tegen de dader bijna van start gaat, komt de krant El Confidencial met verbijsterende beelden. Daarop is te zien hoe de vrouw door ‘Big Brother’ geconfronteerd wordt met de opnames. De programmamakers hadden de verkrachting gefilmd en lieten alles gebeuren.