Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

En zo was ik ineens aangenaam verbaasd door John de Mol

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

17 reacties

 • gejah nijman

  4 maanden geleden
  Angela verwoord het juist heel goed. John de Mol kwam totaal verkeerd over. En mooi dat hij dit recht gezet heeft. Dat is geen aanval van Angela op Talpa.
 • o Kuup

  4 maanden geleden
  " begrijpend lezen" is een vak op de basisschool "begrijpend luisteren" zou ook geleerd moeten worden !
 • Geert Loermans

  4 maanden geleden
  Langeveld en Lamers jullie snappen er de ballen van, anders zou je een degelijke reactie niet schrijven. Ga je diep en diep schamen. Geweldig dat jullie wel ballen hebben. Gefeliciteerd, maar blijf aub weg van de app.
 • Jessica Berends

  4 maanden geleden
  Weet je wat? Laten we een professioneel geproduceerd filmpje op YouTube plaatsen waar heel veel mensen anoniem kunnen klagen over Angela de Jong. Misschien wordt ze dan ook zonder verder onderzoek en zonder weerwoord bij het grofvuil geplaatst en gecanceld. Misschien beginnen de andere roddelaars elkaar ook wel te overschreeuwen over hoe akelig ze is. Misschien snapt ze dan hoe ze bijdraagt aan een moderne heksenjacht: trial by media. Dit stukje was echt een dieptepunt.
 • Peters

  4 maanden geleden
  Wanneer je een beetje van deze tijd bent ga je toch niet meer naar die commerciële BN shit zitten kijken met elk kwartier een reclameblok van 10 minuten. Ik pak liever een film op Netflix en wanneer die daar niet is dan op Stremio daar heb je alles voor het uitzoeken met Nederlandse ondertiteling gratis.