Enorme slag in medialand met fusie RTL en Talpa: ‘Er zullen zenders sneuvelen’

Update / videoRTL en Talpa gaan fuseren. Daarmee slaat de grootmacht een behoorlijke slag in de mediawereld. Het is een verrassende move, omdat de laatste tijd juist geruchten gingen dat RTL Group, het moederbedrijf, mogelijkheden zou onderzoeken om enkele Europese bedrijfsonderdelen, zoals RTL Nederland, af te stoten. De toezichthouder moet de op handen zijnde deal nog wel onderzoeken.

5 reacties

 • Ruud Berns

  1 maand geleden
  Helaas zien we ook de NPO steeds meer afglijden naar het stuitende Talpa-niveau. Alsof álle Nederlandse kijkers van het padje af zijn.
 • Mark Pier

  1 maand geleden
  Hopelijk gaat SBS 6 verdwijnen, of in ieder geval Hart van Nederland.
 • Ron van Dijk

  1 maand geleden
  Nou, ik denk dat ik niets mis als ik hun gezamelijke toekomstige programma's niet bekijk.
 • Harry Nak

  1 maand geleden
  Helemaal mee eens Herman. Zijn programma's zijn gelijk aan een hele grote oneindige zak zoute paprikachips.
 • Herman Molendijk

  1 maand geleden
  ,,Meer geld om te investeren, en John de Mol met zijn prachtige nieuwe creatieve ideeën.” Nou nou ... moet het eerste prachtige en creatieve idee van J. de Mol nog ontdekken. In al die jaren dat hij in TV-land aan de weg timmert heeft ie alleen maar verschrikkelijke baggerprogramma's geproduceerd.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”