Volledig scherm
Gaby Blaaser. © Instagram Gaby Blaaser

Enzo breekt zijn teen bij lesje taekwondo, Gaby poseert in sexy 'bananenpak’

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Zanger Gerard Joling geniet van een etentje met zijn familie. De sfeer is om te gieren natuurlijk. 

Ai, dat is even pijnlijk: YouTube-ster Enzo Knol heeft zijn teen gebroken tijdens een lesje taekwondo. Gelukkig kan hij erom lachen. ,,Verder ben ik namelijk helemaal gezond.”  

Presentatrice Saar Koningsberger geniet van een heerlijke vakantie op de altijd paradijselijke Seychellen. 

Presentator Martijn Krabbé en zijn vrouw Deborah 

Kickbokser Rico Verhoeven staat op 21 december in de ring tegenover zijn rivaal Badr Hari. De wereldkampioen kijkt ernaar uit en is aan het aftellen. 

Influencer Gaby Blazer poseert in sexy 'bananenpakje’. 

,,Wakker gemaakt door het meest liefdevolle medicijn... Emma! Jubelt trotse papa Jan Smit. De zanger is van plan er met zijn gezin een bijzondere dag van te maken.

Zingen in het Fries, Trijntje Oosterhuis ‘heeft het toch geflikt’ bij haar optreden gisteravond in Leeuwarden. ,,Al klonk het bij Rens Kroes een stuk sexyer dan bij mij.”

Presentatrice Gwen van Poorten viert haar dertigste verjaardag lekker uitbundig, want ouder worden vindt ze ook echt een feestje. ,,Inclusief alle rimpels.”

Presentator en zanger Eddy Zoëy geniet van een lekker lui zondagje op de bank.

Actrice Hadewych Minis neemt het op voor Bridget Maasland, de ‘oudere vrouw’ in haar kersverse relatie met de twintig jaar jongere André Hazes. ,,Lieve vrouwen in alle soorten en maten: bemin!”

Humberto Tan hijst zich voor het goede doel in een zilveren cape. Het heeft geholpen. ,,Uiteindelijk 733.000 euro opgehaald!”

Zangeres Edsilia Rombley deelt vast beelden van de songfestivalspecial van Maestro vanavond. ,,Zo leuk en hysterisch om dit samen met Ria (Bremer, red.) te mogen doen!”

Illusionist Victor Mids heeft een emotionele verrassing voor Lee Towers.