Volledig scherm
Enzo Knol © ANP Kippa

Enzo Knol koopt peperdure Lamborghini, Nicolette kampt met crisis

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Uh... Wat is Nicolette Kluijver nu? Een vos of een krokodil? De presentatrice laat zich schminken door een van haar dochtertjes. Die twijfelt echter nergens aan: ‘Je bent een vos-krokodil'. 

Enzo Knol heeft afscheid genomen van zijn Jeep Trackhawk. De vlogger was afgelopen zaterdag jarig en trakteerde zichzelf daarom op een nieuwe bolide: de peperdure Lamborghini Urus, met een prijskaartje vanaf 278.844 euro.

Maik de Boer met krullen? Ja, echt! De stylist deelt een kiekje van zichzelf van jaren geleden. ‘Toen ik nog rookte en roze krullers in m'n haar deed en veel wijn dronk'. 

Marieke Elsinga is vandaag te vinden in Amsterdam. De presentatrice gaat namelijk met een vriendin naar een festival, waar ze - hoogstwaarschijnlijk - dansend te spotten zal zijn.

Heimwee naar een tropische bestemming? Wolter Kroes weet er alles van. De zanger wil maar al te graag terug naar Ibiza, zo schrijft hij vandaag bij een kiekje van het Spaanse eiland.

Viktor Brand zoekt vandaag verkoeling op de Loosdrechtse Plassen. En niet alleen, de zanger is samen met zijn hond in het bootje gestapt.

Het was geen makkelijk jaar voor Chantal Bles, maar de styliste is blij dat ze met haar vriendinnen naar het Griekse eiland Mykonos is geweest. ‘We hebben gelachen, gehuild, heel veel gedanst en nieuwe vriendschappen gesloten.’

Noëlle Somogyi deelt vandaag een before- en afterfoto van zichzelf. Ze geeft toe dat de negen maanden na haar bevalling zwaar waren, maar geniet nu enorm van haar ‘kleine zonnetje'.

Ruben van der Meer heeft vandaag vooral oog voor zijn witte kat, Bonnie. De cabaretier is, zo valt op te maken uit zijn bijschrijft, nogal verliefd op haar verschijning.

Jim Bakkum heeft vandaag wat te vieren. De acteur stapte acht jaar geleden in het huwelijksbootje met zijn Bettina. ‘Zo trots op haar en ons gezin...’