Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Er klopt geen bal van het sprookje dat Linda de Mol ons jarenlang voorhield

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

19 reacties

 • Ron van Dijk

  4 maanden geleden
  Helemaal eens met Angela de Jong. Zonder de namen van de twee vrouwen te noemen had Linda gewoon John de Mol kunnen waarschuwen dat er wat aan de hand lijkt te zijn en Ali B in de gaten moet worden gehouden.... ter bescherming van toekomstige vrouwen en ter bescherming van het bedrijf van haar broer. Het kan ook zijn dat dat gesprek wel heeft plaatsgevonden maar besloten werd toch liever de kop in het zand te steken. Misschien komt de waarheid ooit naar boven.
 • Lian Elsenaar

  4 maanden geleden
  Wie is de echte “MOL”. ( mol is dier dat veelal alles ondergronds doet) Dat blijkt nu wel. Goed stukje trouwens vanAngela de Jong.
 • Mies Bauwvrauw

  4 maanden geleden
  Waarom doe je fit? Wat bereik je hiermee Angela? Zullen we het speurwerk overlaten aan diegene waar het thuis hoort, om en justitie. Dit is met modder gooien om er zelf mooi op te staan. Voor mij ben je definitief gedegradeerd tot niveautje Privé en Telegraaf, oordelen zonder feiten en bewijzen, heel naar.
 • Lillibeth De Clerxcks

  4 maanden geleden
  Dat zei ik meteen al, misbruik wordt thuis geleerd en het gedoog ervan ook. Veel te lang hebben we allemaal weggekeken en dom meegelachen over het 'Gooise matras', maar daarmee hielden we dus wel de misbruikers in hun machtsposities, én vergeet in deze ook even niet hoeveel drugs er omgingen in dat circuit. Ook die industrie draaide op het gedoog en de mythe van de 'BN-ers'. Laten we dus vooral stoppen met het belonen van dat foute gedrag.
 • J.M. Horst

  4 maanden geleden
  Scherpe analyse, met voor de hand liggende vragen. Ik vermoed dat er geen antwoord zal komen. Om je reputatie hoog te houden moet je dus meer doen, dan je kop in het zand steken, zoals hier is gebeurd.