Volledig scherm
© EPA

Ex-man: Mel B is zwaar verslaafd

Volgens Stephen Belafonte, de ex-man van Mel B, kampt de Spice Girl met een ernstige drank- en drugsverslaving. Zo zou ze meerdere malen een overdosis genomen hebben en zei ze dat de blauwe plekken en andere blessures die ze door haar verslaving opgelopen had, te wijten waren aan huiselijk geweld. Daar klopt helemaal niets van, aldus Stephen.

Belafonte is verwikkeld in een juridische strijd met Mel B, over de bezoekrechten aan zijn stiefdochter Angel, het kind dat Mel kreeg met komiek Eddie Murphy. Volgens Stephen vertelt de Spice Girl haar dochter leugens om Angel zo tegen hem te keren, meldt TMZ.

De ex van Mel beweert dat zij zo verslaafd is aan drank en drugs, dat ze 'midden op de dag knetterlam tegen de muren op botste'. ,,Soms was ze zelfs zo van het padje, dat ze haar broek omlaag trok en midden in de woonkamer ging plassen waar de kinderen bij waren." Ook zou hij de therapeut van zijn ex berichtjes hebben gestuurd, waarin hij hem smeekte Mel te helpen 'voordat ze een tweede Michael Jackson werd'.

Mel heeft een paar maanden terug gezegd dat Stephen de kinderen filmpjes liet zien waarin mensen door leden van ISIS werden onthoofd, iets wat Belafonte ontkent. Ook zou Belafonte haar tot trioseks hebben gedwongen met de nanny van het stel. Vervolgens chanteerde hij haar met opnamen hiervan, aldus de Spice Girl.

  1. Jan Smit woest: optreden Nijmegen voor vanavond  gecanceld vanwege verbouwing concertzaal
    Update

    Jan Smit woest: optreden Nijmegen voor vanavond gecanceld vanwege verbouwing concert­zaal

    NIJMEGEN - Jan Smit (32) moet zijn fans vandaag teleurstellen. De zanger zou vanavond een concert geven in Nijmegen in Concertgebouw De Vereeniging, maar nu blijkt dat het pand nog lang niet toegankelijk is wegens verbouwingen. De Volendammer is pissig en doet op Instagram zijn verhaal. ,,Ik vind het bijzonder teleurstellend dat wij hier op geen enkele wijze eerder van op de hoogte zijn gesteld!” Inmiddels is er wel een nieuwe datum: zondag 6 januari.