Volledig scherm
Vier dagen na zijn trouwgeloften heeft Nicolas Cage een rechter in Las Vegas gevraagd zijn huwelijk met Erika Koike nietig te verklaren. © EPA

Ex Nicolas Cage wil na huwelijk van 4 dagen alimentatie zien

Het huwelijk van Nicolas Cage duurde welgeteld vier dagen, maar zijn ex Erika Koike heeft toch een rechter gevraagd haar alimentatie toe te wijzen. Volgens TMZ beweert de visagiste dat ze vanwege haar relatie met de acteur minder werk heeft gekregen, en zou haar reputatie beschadigd zijn door zijn beschuldigingen.

Cage vroeg vier dagen na de bruiloft van de twee in Las Vegas een nietigverklaring aan. Hij beweert dat Erika en hij dronken waren toen ze besloten te trouwen. Ook zegt hij in zijn verzoek dat zij niet eerlijk is geweest over ‘de aard en omvang van haar relatie met een andere persoon’. De acteur stelt ook dat zijn ex tegen hem heeft gelogen over haar criminele verleden.

Erika en Nicolas waren een klein jaar bij elkaar toen ze vorige maand in het huwelijk traden. Het is niet bekend hoeveel geld zij van hem eist.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.