Volledig scherm
Jorden © MTV

Ex on the Beach'ers Jorden & Channah krijgen eigen programma

Jorden en Channah, twee opvallende deelnemers uit het MTV-programma Ex on the Beach Double Dutch, krijgen een eigen programma. De playboy en de flirterige schone gaan langs de stranden in Europa met het programma Scoor de Zomer door.

Volledig scherm
Channah © MTV

De zelfbenoemde 'king & queen van het versieren' gaan zich, volgens MTV, richten op vriendengroepen die ook weleens een heet avontuurtje op een zwoele zomeravond kunnen gebruiken.

,,Jullie hebben gezien dat ik veel praatjes heb, maar ik vul nog veel meer gaatjes", zegt de mannelijke 'EOTBDD'-deelnemer Jorden. ,,Ik krijg zo veel berichtjes van jongens dat ze advies nodig hebben. Daarom ga ik deze zomer de Nederlandse kust af en de stranden langs de Middellandse Zee zodat jullie gegarandeerd scoren."

Channah, zijn vrouwelijk evenknie, stelt zich ook voor in het YouTube-filmpje van MTV. ,,Sinds Ex on the Beach krijg ik zoveel likes op sociale media en comments dat meisjes zoals mij willen zijn. En dat kan, zo moeilijk is het namelijk niet. Ik ga jou helpen. Samen zijn wij deze zomer de cupido's aan de kusten."

Het programma is binnenkort te zien op MTV. 

Bekijk de promo hieronder:

 1. Presentatrice diep door het stof na belachelijk maken prins George (6) vanwege ballet
  UPDATE

  Presenta­tri­ce diep door het stof na belache­lijk maken prins George (6) vanwege ballet

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.