Volledig scherm
© ANP Kippa

Extra shows voor uitverkochte tournee Henk Poort

Henk Poort heeft wegens groot succes extra voorstellingen aan zijn theatertournee toegevoegd. Henk Poort en de Helden is verlengd tot en met mei, maakte de zanger bekend op Instagram.

In de theatershow, die is ontstaan na zijn deelname aan het programma Beste zangers van Nederland, brengt Henk een ode aan zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Tijdens de voorstelling klinkt zowel opera als Nederlandstalige nummers.

Kaarten voor de in totaal dertien extra voorstellingen zijn al te koop. Poort zal onder meer te zien zijn in theaters in Winterswijk, Valkenswaard, Hoorn, Oss en Venlo.

  1. Imanuelle Grives werd betrapt door verhuurster AirBnB ‘die overal wit poeder en pillen zag’

    Imanuelle Grives werd betrapt door verhuur­ster AirBnB ‘die overal wit poeder en pillen zag’

    De voor drugshandel veroordeelde actrice Imanuelle Grives werd opgepakt op Tomorrowland omdat ze is betrapt door de verhuurster van het huis waar ze bivakkeerde. Dat claimt de 34-jarige actrice in een interview met de Volkskrant. ‘Die vrouw was door mijn spullen gegaan, had daar drugs gezien en gedacht: dit zijn vast dealers', aldus Grives. Uit de verklaring die justitie voorlas tijdens de rechtszaak, bleek dat de verhuurster ‘open en bloot bergjes wit poeder en pillen zag, plus envelopjes en bladen met bedragen'.