Fans Harry Styles al sinds gisteren in de rij voor concert van morgen

Een groepje diehard-fans van Harry Styles ligt sinds gisterochtend al voor de deur van de Ziggo Dome in Amsterdam om morgenavond vooraan te kunnen staan bij het concert van de Britse zanger.

,,Ja ze staan er weer sinds gistermorgen voor de #ZiggoDome voor het concert van woensdag", twittert wijkagent Eddo Nijenhuis vandaag bij een foto van de tieners die dik ingepakt onder het viaduct bij de Ziggo Dome schuilen. "#Diehards in kou regen en vooral wind."

In november was het ook al raak toen Styles optrad in de nabijgelegen AFAS Live. Meer dan honderd fans brachten toen de nacht buiten door om als eerste naar binnen te kunnen.

Gisteren haalde een medewerker van het NS webcare team zich nog de woede op de hals van fans van de Britse singer-songwriter Harry Styles (24). Op de vraag van een bezoeker of er voor het concert van Styles woensdag in de Amsterdamse Ziggo Dome extra treinen worden ingezet, kreeg hij te horen dat de dienstregeling niet zal worden aangepast. ,,Ik hoop dat er genoeg ruimte is op de bagagerekken voor de rotte tomaten'', aldus NS'er 'EM'.

Volledig scherm
De Britse zanger Harry Styles. © EPA
  1. Thomas van der Vlugt wint AD-award op YouTube-festival VEED
    prijzenregen

    Thomas van der Vlugt wint AD-award op You­Tu­be-fes­ti­val VEED

    De Nederlandse YouTube-ster Thomas van der Vlugt (25) heeft vandaag op het VEED-festival in Amsterdam de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs gewonnen. De onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de VEED Awards: de Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Van der Vlugt kreeg de prijs (10.000 euro) vanwege de journalistieke manier waarop hij werk maakt voor het filmkanaal. Vorig jaar won Défano Holwijn.