Kylie Jenner en dochter Stormi.
Volledig scherm
Kylie Jenner en dochter Stormi. © REUTERS

Festival voor verjaardag dochter Kylie Jenner (2): drie themaparken en speciale merchandise

Jarig zijn is in het Kardashian en Jenner-imperium net dat tikkeltje leuker. Voor de tweede verjaardag van haar dochter Stormi heeft realityfenomeen Kylie Jenner (22) net zoals vorig jaar een over the top-feest georganiseerd, met een reusachtige kermis en een ijsparadijs dat recht uit de film Frozen kwam. 

Op de sociale media van tante Kim Kardashian en Kylie zelf konden we zien hoe kolossaal het feest voor de peuter was. Om toegang tot de festiviteiten te krijgen, moesten genodigden door een reusachtig opgeblazen hoofd van Stormi wandelen. Als de gasten eenmaal binnen waren, konden ze eigenlijk kiezen uit drie feestjes. Het eerste draaide rond Trolls, de favoriete film van Stormi. Daarnaast was een deel van het terrein omgetoverd tot de ijswereld uit Frozen, waarbij ook sneeuwman Olaf niet ontbrak. Tot slot was er nog een immense kermis met tal van attracties. Het festiviteitenterrein was zo groot dat bezoekers zelfs een kaart konden krijgen om de weg niet kwijt te raken. 

Stormi-knuffels

De realityster had bij de organisatie van het feestje op elk detail gelet. Zo konden gasten knuffels winnen in de vorm van Stormi, zich laten gaan op een Stormi-glijbaan en zelfs Stormi-hoody’s kopen. Ook de familie Kardashian amuseerde zich op het feestje. Kendall Jenner liet het kind in zich naar boven komen met goeie vriendin Hailey Bieber en ook zanger John Legend kwam langs met z’n vrouw en dochter Luna. 

Op het einde van de avond zongen alle gasten in koor Happy Birthday. Ook voor haar eerste verjaardag kreeg Stormi al een reusachtig feest. Fans kijken nu al reikhalzen uit naar haar sweet sixteen-feest.