The Opposites tijdens hun optreden op de eerste dag van Lowlands.
Volledig scherm
PREMIUM
The Opposites tijdens hun optreden op de eerste dag van Lowlands. © ANP / ANP

Festivalkaartje dit jaar nog duurder: ‘Moet betaalbaar blijven, anders heeft het geen zin’

De prijzen voor festivalkaartjes worden dit jaar opnieuw flink duurder. Volgens onderzoek van Festival Fans, die de prijzen van 76 festivalkaarten in Nederland vergeleek met vorig jaar, stijgen de kosten met gemiddeld 14 procent. Voor een weekend Lowlands ben je inmiddels 300 euro kwijt.

9 reacties

 • Paul Lamote

  1 maand geleden
  @m v.d. kaa Als de vakbonden zoals in het OV 17% eisen krijg je vanzelf inflatie.
 • M. v.d. Kaa

  2 maanden geleden
  @Johny de Oude, Nee, helaas moet je dan bij de Navo zijn. Daarnaast, veel bedrijven misbruiken de huidige situatie om er rijker van te worden. De huidige prijsstijgingen in Nederland zijn echt zwaar onnodig. Nergens in Europa is de inflatie zo groot.
 • E.L.M. Zegers

  2 maanden geleden
  Niet gaan is ook een optie. Artiesten en organisatie zijn de groot verdieners en de massa betaald gewoon. Waarom moeteen artiest zo schandalig veel verdienen, omdat ze kunnen zingen? Als je met z'n alle eens niet zou gaan dan zakken de prijzen rap.
 • Peter van Polen

  2 maanden geleden
  Marktwerking hé, zolang er mensen zijn die deze prijzen kunnen en willen betalen dan loont het.
 • Theo Cornelissen

  2 maanden geleden
  Ben ik het niet met je eens. Ik ben geen festivalsganger maar je moet wel een ieder zijn plezier gunnen, en het moet betaalbaar kunnen blijven. Dat de prijzen nu weer omhoog gaan voor de tickets is belachelijk gewoon misbruik maken van..