Flava in Ya Ear-rapper Craig Mack (47) overleden

De Amerikaanse rapper Craig Mack is op 47-jarige leeftijd overleden. Mack, de eerste artiest die tekende voor Bad Boy Records, het bekende platenlabel van Puff Daddy, overleed gisteravond in zijn huis in Walterboro (South Carolina).

Volgens de laatste berichten stierf Mack een natuurlijke dood.

De Amerikaan is het meest bekend van het nummer Flava in Ya Ear, een remix met  LL Cool J, Notorious B.I.G. en Busta Rhymes, dat uitkwam in 1994 en werd genomineerd voor een Grammy. Macks daaropvolgende single Get Down bereikte de gouden status.

Volgens Sean John Combs (P. Diddy) volgde Mack altijd zijn hart. ,,Je energie was oneindig. Ik zal nooit vergeten wat je voor hiphop hebt betekend. Je inspireerde me. We zullen altijd van je blijven houden.''

Volledig scherm
© YouTube
  1. Miljuschka neemt met emotioneel verhaal over zieke dochter afscheid van Dance Dance Dance

    Miljuschka neemt met emotioneel verhaal over zieke dochter afscheid van Dance Dance Dance

    Het dansavontuur van tv-foodies Miljuschka Witzenhausen en London Loy zit er vlak voor de finale van Dance Dance Dance op. 1,3 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe acteurskoppel Holly-Mae Brood en Soy Kroon en acteursvrienden Urvin Monte en Britt Scholte zich plaatsten. Miljuschka nam afscheid met een indrukwekkend verhaal over haar dochter met epilepsie. ,,Je kind verliest een bepaalde vrijheid, die je kind zou moeten hebben."