Flava in Ya Ear-rapper Craig Mack (47) overleden

De Amerikaanse rapper Craig Mack is op 47-jarige leeftijd overleden. Mack, de eerste artiest die tekende voor Bad Boy Records, het bekende platenlabel van Puff Daddy, overleed gisteravond in zijn huis in Walterboro (South Carolina).

Volgens de laatste berichten stierf Mack een natuurlijke dood.

De Amerikaan is het meest bekend van het nummer Flava in Ya Ear, een remix met  LL Cool J, Notorious B.I.G. en Busta Rhymes, dat uitkwam in 1994 en werd genomineerd voor een Grammy. Macks daaropvolgende single Get Down bereikte de gouden status.

Volgens Sean John Combs (P. Diddy) volgde Mack altijd zijn hart. ,,Je energie was oneindig. Ik zal nooit vergeten wat je voor hiphop hebt betekend. Je inspireerde me. We zullen altijd van je blijven houden.''

Volledig scherm
© YouTube
  1. Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt
    PREMIUM
    Angela kijkt tv

    Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt

    Na weer een weekend vol berichten en beelden van gele hesjes en geëtaleerde ontevredenheid was ik toe aan iets leuks. Iets opbeurends. Iets dat instant geluk én hoop brengt. Precies: een zelfgebakken taart. En laat het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt nou niet aftrappen met één, maar met 500 baksels van evenzoveel blije, opgewekte landgenoten die al jaren dromen van een eigen beige schort, oftewel een plekje in de baktent van André, Janny en Robèrt. Dus een paar uur in de rij staan kon er ook nog wel bij. Het ging zonder morren, zonder gescandeerde leuzen, zonder zelfs maar hier en daar een partytent te mollen of met een deegroller verhaal te halen bij een kritisch jurylid. Enige dat in een momentje van onoplettendheid sneuvelde was een pina colada-taart. Het beeld van urenlange keukenarbeid in puin op het chique gazon van landgoed Maarsbergen, zonder dat de jury er zelfs maar een blik op had kunnen werpen, was hartverscheurend. Maar de eigenaresse zelf bleef er verbluffend laconiek onder.