Volledig scherm
© Instagram Fred van Leer

Fred barst volledig in tranen uit en Sylvie vindt weg omhoog

showbytes updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een kitesessie én daarna aan de sushi. Sanne Hans heeft een heerlijk avondje.

Zijn tranen de vrije loop laten. Laat dát maar aan Fred van Leer over.

Anna Nooshin heeft letterlijk 'some big shoes to fill.’

Omdat Frans en Mariska Bauer niet élke dag Chinees kunnen eten...

Sylvie Meis heeft de weg omhoog gevonden.

Klaasje Meijer van K3 heeft nog altijd vlinders in haar buik.

Tanja Jess en Chimène van Oosterhout gaan voor goud tijdens de première van Rocketman.

Instagramverslaafde Carolien Spoor blijkt helemaal geen ‘instagramable’ leven te leiden, verzucht ze bij een ‘medium’ update vanuit de hoofdstad.

Hoe Anna Nooshin zich in dit size zero-spijkerbroekje wist te persen, is ons een raadsel.

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess begrijpen helemaal niets meer van mannen en maken dit graag op hilarische wijze aan groot publiek duidelijk.

Working mom Vivienne van den Assem is er achtergekomen dat je ook met een baby gewoon op citytrip kan.

Een openbaring voor Coen Swijnenberg op een zonnig Hollands dijkje: een elektrisch motortje op je fiets is geen oudewijventrend.

Frans Bauer gaat ‘iets bizars’ doen wat over een aantal weken moet uitkomen. ‘Het wordt mega’, zo moeten we op de donkerbruine ogen van de zingende Brabander geloven.

Geloof me,... het wordt mega,... binnenkort meer,... !!!'

116 Likes, 18 Comments - Frans Bauer (@fransbauer) on Instagram: "Geloof me,... het wordt mega,... binnenkort meer,... !!!'"

Bridget Maasland laat zich verse wenkbrauwen aanmeten nu ze dagelijks de bitch speelt in de kennisquiz De Zwakste Schakel.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.