Volledig scherm
Oud-staatssecretaris Fred Teeven © ANP

Fred Teeven scoort rol in Halloweenfilm House of no Limits

De cast van de nieuwe Nederlandse Halloweenfilm House of no Limits is compleet. Ook Donny Roelvink, Gaby Blaaser en voormalig staatssecretaris Fred Teeven spelen mee in de productie, zo meldt EndemolShine vandaag.

Eerder werd al bekend dat onder anderen Fred van Leer, Thomas van der Vlught van StukTV en YouTube-ster Lize Korpershoek hun opwachting maken in de film.

In House of No Limits worden bekende influencers uitgenodigd voor een feest. Eenmaal daar probeert een moordenaar hen een voor een te vermoorden. De film wordt geheel geschoten met een Samsung Galaxy S10+.

Manju Reijmer en Paul de Vrijer, bekend van Vakkenvullers, zijn verantwoordelijk voor het scenario en David Cocheret, regisseur van SpangaS, tekent voor de regie. House of No Limits is vanaf donderdag 31 oktober gratis te zien op YouTube. De productie is in handen van EndemolShine Nederland en ontwikkeld in samenwerking met NL Film.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.