Brom speelt een verleidelijke dierenarts.
Volledig scherm
Brom speelt een verleidelijke dierenarts. © Eva Edevos

Frederik Brom en Soy Kroon samen in tweede deel Zwaar Verliefd

Acteurs Frederik Brom en Soy Kroon spelen hoofdrollen in het tweede deel van de komediefilm Zwaar verliefd!. Dat heeft distributeur Dutch FilmWorks bekendgemaakt. Brom speelt een verleidelijke dierenarts en Kroon vertolkt de rol van zijn sarcastische assistent.

De opnames van Zwaar verliefd! 2 zijn vandaag van start gegaan. Acteur Barbara Sloesen en Jim Bakkum keren terug in hun rollen als dierenarts Isa en timmerman Ruben, die inmiddels zo gelukkig zijn dat zij besluiten te gaan samenwonen.

Het tweede deel is gebaseerd op het succesvolle boek Zwaar Verguld! van Chantal van Gastel. De verfilming van Zwaar Verliefd! trok in 2018 maar liefst 240.000 bezoekers naar de bioscoop.

Dutch FilmWorks brengt Zwaar verliefd! 2 in het voorjaar van 2021 uit. De film wordt geproduceerd door Tom de Mol (Tom de Mol Productions) en Marcel de Block (Interstellar Pictures).

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.