Kim Feenstra
Volledig scherm
Kim Feenstra © ANP

Gabber Kim hakt erop los, Roxeanne in sneltreinvaart de glijbaan af

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

‘Van 0 naar 100 real quick', grapt Roxeanne Hazes vanavond bij een filmpje waarin te zien is hoe ze met haar zoontje Fender en grote liefde Erik van de glijbaan gaat.

From zero to 💯 real quick! 🤣

776 Likes, 10 Comments - 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: "From zero to 💯 real quick! 🤣"

Matchende kleding? Dan ben je een ANWB-koppeltje. Buddy Vedder en zijn vriendin zijn zich daar in ieder geval wél van bewust. ‘On point', schrijft de acteur.

Kim Feenstra kreeg vandaag de gelegenheid om haar favoriete muziek op te zetten tijdens een ritje in de auto. Het model koos voor keiharde hardcore en hakte er gezellig op los. ‘Forever gabber!’

Wanneer het jouw beurt is om muziek in de auto te draaien. Forever Gabber. Hardcore gaat nooit meer dood. Hardstyle ook niet. Fijne zondag. #roadtrip #metdemeiden

4,420 Likes, 107 Comments - Kim Feenstra (@k2im) on Instagram: "Wanneer het jouw beurt is om muziek in de auto te draaien. Forever Gabber. Hardcore gaat nooit meer..."

Bas Smit heeft een goede tip om beter op de foto te staan dan je vrienden: ‘Ga altijd iets naar achter met je hoofd, dan heb je ineens het kleinste hoofd terwijl je de grootste hebt', grapt de man van presentatrice Nicolette van Dam.

Het is nog geen kerst, maar OG3NE kan nú al niet wachten op de kerstshows die ze gaan geven. De muzikale zusjes bereiden zich alvast voor op hun optredens door in de studio de nummers te oefenen.

Het is in Nederland nogal somber weer, maar Paul de Leeuw geniet van een zonnetje inclusief een zwembad. De cabaretier en presentator is weer in zijn ‘paradijs’.

Inge de Bruijn heeft vandaag zo te zien geen plannen. De voormalig zwemster zit in een comfortabel outfitje op de bank met een kopje chocolademelk. 'Knusse zondag allemaal!’

Maik de Boer is maar wát trots: de stylist presenteerde met Britt Dekker het Televizier-gala en komt om in de complimenten.

Hoe lief! Chantal Janzen deelt vandaag een zoet kiekje van haar zoons James en Bobby. De koters lezen samen een boek en dat levert een aandoenlijk plaatje op.

Froukje de Both pakte het vanochtend eens anders aan. De presentatrice genoot niet van een standaard ontbijt, maar van een nogal - zo te zien - zoetig ‘unicorn breakfast'. 

Het weer mag dan niet meewerken, Isabel Provoost vindt gewoon een andere oplossing. De zangeres, die ooit tweede werd bij The Voice Kids, draagt daarom een rokje en blijft droog door haar paraplu.