Volledig scherm
Gordon © ANP Kippa

Geschrokken Gordon loopt weg tijdens film, Jan is voetbalvader

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Vandaag uiteraard geheel in het teken van Dierendag. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Gordon is vandaag zo geschrokken van de gloednieuwe Joker-film, dat hij de bioscoopzaal heeft verlaten. ‘Als je goed in je vel zit moet je dit niet gaan kijken’, laat de presentator weten.

De regenboog is al gespot, maar waar die pot met goud nu is? André Hazes en zijn vriendin Monique moeten toch eens op zoek gaan.

Domien Verschuuren is niet alleen maar te horen op de radio. De Qmusic-dj is vandaag op bezoek bij, waarschijnlijk, zijn opa. 'Kopje koffie met de baas', schrijft hij.

Zanger en acteur Jim Bakkum vraagt zich af hoe het leven zonder social media zou zijn.

Jim Bakkum on Twitter

Soms zou ik wel weer even willen voelen hoe het leven is, hélemaal zonder social media. Dus dat het niet eens bestaat. Dat het er niet is. Hoe zal dat voelen denk je?

Een jong koppie, vlechtjes en subtiele make-up: Leonie ter Braak kon op 14-jarige leeftijd al goed overweg met de camera.

Verdrietig nieuws in huize Pos. Het konijntje van zoon Tygo heeft het leven gelaten. Het beestje is vandaag begraven en heeft een mooie tekening meegekregen.

Tygo Gernandt heeft een wel heel opmerkelijke outfit aan op zijn laatste foto. 'Moet kunnen', is de acteur van mening.

Weer of geen weer: Jan Smit stond vanochtend gewoon langs de lijn.

Quinty Trustfull mag vandaag 48 kaarsjes uitblazen. De presentatrice viert haar verjaardag in Amerika, maar mist haar kids wel. 'Lang leve ons internationale gezin', grapt ze.

Haar heeft Paul de Leeuw niet echt, maar een föhn in de kleedkamer is toch wel érg handig.

Het is vandaag precies negen jaar geleden dat Antonie Kamerling is overleden. Sterrenfotograaf William Rutten brengt een ode aan Kamerling door een oud kiekje van hem te delen. ‘Gone, but not forgotten', schrijft hij.

Ook Isa Hoes brengt vandaag een ode aan de man met wie ze dertien jaar getrouwd was.  ‘Zo dankbaar voor alles wat je ons gegeven hebt', schrijft ze bij een romantische foto van haar en Antonie Kamerling.