Naar aanleiding van het overlijden van Olivia Newton-John, besloot filmverslaggever Gudo Tienhooven de klassieker Grease weer eens aan te zetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Naar aanleiding van het overlijden van Olivia Newton-John, besloot filmverslaggever Gudo Tienhooven de klassieker Grease weer eens aan te zetten. © Paramount

Grease voelt anno 2022 toch een beetje vies

Gudo zoomt uitVerslaggever en cinefiel Gudo Tienhooven zoomt wekelijks uit om zich te verwonderen over alles wat met film te maken heeft.

1 reactie

  • wim bos

    2 maanden geleden
    Niks mis mee Alleen tegenwoordig is alles fout dat is het probleem Gatver wat baal ik van de huidige tijd totaal verwoest deze gedwongen /opgelegde samenleving Vroeger was echt niet alles beter maar het meeste wel
  1. Arnhemse Knor schrijft geschiedenis: eerste animatieproductie met Gouden Kalf voor beste film

    Arnhemse Knor schrijft geschiede­nis: eerste animatie­pro­duc­tie met Gouden Kalf voor beste film

    Voor het eerst in de geschiedenis heeft een animatieproductie het Gouden Kalf voor de beste film gewonnen. Het zowel door het publiek als de filmpers juichend ontvangen Knor pakte vanavond, tijdens de 42ste uitreiking van het Nederlandse equivalent van de Oscars, in totaal drie beeldjes. Ook de regie en production design (de vormgeving) werden bekroond. De Arnhemse maker Mascha Halberstad besteeg liefst drie keer het podium, omdat zij verantwoordelijk is voor al deze disciplines.