Volledig scherm
© ABC

Grey's Anatomy krijgt 16e én 17e seizoen

Fans van Grey's Anatomy kunnen opgelucht ademhalen: het einde is voorlopig nog niet in zicht. De ziekenhuisserie krijgt een zestiende én zeventiende seizoen, zo maakte de Amerikaanse zender ABC bekend.

Met de verlenging van nog twee jaar versterkt Grey's Anatomy de positie als langstlopende ziekenhuisserie ooit. Het record stond tot begin 2019 op naam van ER (1994-2009), dat medische drama tikte de vijftien reeksen aan.

De avonturen van arts Meredith Grey en haar collega's van het Grey Sloan Memorial trekken in Amerika gemiddeld rond de tien miljoen en is daarmee één van de best bekeken dramaseries. 

Volledig scherm
© EPA

Actrice Ellen Pompeo (Meredith) had al bijgetekend voor de zestiende reeks, maar heeft dat contract verlengd met nog een jaar, waardoor de tweejarige verlenging van Grey's Anatomy mogelijk werd. Welke andere acteurs terugkeren, is nog niet bekendgemaakt. In Nederland wordt de serie op Net5 uitgezonden.

  1. Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    De man van realityster Amanda Balk is onder voorwaarde van een meldplicht bij de reclassering en elektronisch toezicht weer vrij. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee aan te schaffen.