Volledig scherm
© ANP Kippa

Guus Meeuwis en Di-rect naar Concert at SEA

Aan het affiche van Concert at SEA zijn dinsdag vijftien nieuwe namen toegevoegd. Onder meer Guus Meeuwis, Jonathan Jeremiah, Di-rect, HAEVN, Jacqueline Govaert en Broederliefde treden in juni tijdens het festival op de Brouwersdam op, zo maakte de organisatie vandaag bekend. Ook Van Dik Hout, Jonna Fraser, Wulf, The BlueBirds en The Voice-winnaar Jim van der Zee zijn van de partij.

,,De nieuwe namen gaan van hiphop, naar Nederlandstalige pop tot Americana. Het laat zien hoe divers ons festival inmiddels geworden is dat het een plek is om nieuwe muziek te ontdekken. Het wordt een hele bijzondere editie van Concert at SEA",  stelt organisator en BLØF-frontman Paskal Jakobsen.

Concert at SEA vindt dit jaar voor de dertiende keer plaats, dit keer van 28 tot 30 juni. Het evenement is uitgegroeid tot een van de grootste popfestivals van het land met 40.000 bezoekers per dag. Headliners zijn in juni de eerder aangekondigde Sting en Alanis Morissette.

  1. Thomas van der Vlugt wint AD-award op YouTube-festival VEED
    prijzenregen

    Thomas van der Vlugt wint AD-award op You­Tu­be-fes­ti­val VEED

    De Nederlandse YouTube-ster Thomas van der Vlugt (25) heeft vandaag op het VEED-festival in Amsterdam de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs gewonnen. De onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de VEED Awards: de Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Van der Vlugt kreeg de prijs (10.000 euro) vanwege de journalistieke manier waarop hij werk maakt voor het filmkanaal. Vorig jaar won Défano Holwijn.