Guus Meeuwis.
Volledig scherm
Guus Meeuwis. © Kees Martens/van de Meulenhof

Guus Meeuwis omver gekegeld en Geer is opdringende fans beu

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Als kinderen die wachten op de komst van Sinterklaas: gezondheidsfreaks Wendy van Dijk en manlief Erland Galjaard aan de start van de marathon in Chicago.

Gerard Joling wil zeker weten dat hij niet door fans wordt gestoord tijdens zijn vliegtuigdutje. Voldoende incognito zo? 

Volkszanger Tino Martin waagt zich aan de aria O Mio Babbino Caro uit de opera Gianni Schicchi. De vraag is nu: krijgt hij er nieuwe fans bij of jaagt hij zijn huidige groep volgelingen weg?  

We blijven nog even bij het tv-programma Beste Zangers. Marco Borsato is helemaal in de wolken met Trijntje Oosterhuis' cover van Zeg Me Wie Je Ziet

Ideale schoonzoon-type John Williams oefent op zijn bad boy-look. Wij zeggen: blijven oefenen!

Nicolette Kluijver hoeft op zondag niet met de kids naar Diergaarde Blijdorp. Huize Kluijver ís Diergaarde Blijdorp.

Lag al deze troep daadwerkelijk in het huis van Anne-Marie Jung? Misschien is de actrice een geschikte kandidaat voor het programma Verslaafd aan Verzamelen?

Klaas van Kruistum en Tess Milne na een ochtendje kindertelevisie...

Jim Bakkum trakteert ons op een sneak preview van de nieuwe musical All Stars.

Guus Meeuwis blijkt een fanatiek bowler. Maar wie goed naar het scorebord kijkt, ziet dat vriendin Manon Meijers hem voorlopig de baas is.