Volledig scherm
Gwyneth Paltrow. © EPA

Gwyneth Paltrow en man gaan na jaar huwelijk samenwonen

Gwyneth Paltrow (46) en Brad Falchuk (48), gaan in september samenwonen. Dat meldt televisieproducent Falchuk in een interview met WSJ Magazine. Ze willen het vooral ‘rustig aan doen voor hun kinderen’.

De twee stapten eind vorig jaar september in het huwelijksbootje en gaan nu, een jaar later, samenwonen. Dat de twee niet eerder onder een dak zijn gaan wonen ligt volgens Falchuk aan de kinderen die het stel heeft uit hun eerdere huwelijken. ,,Een scheiding is vreselijk, zelfs wanneer het voor beide partijen de juiste beslissing is”, vertelt hij in het interview. ,,Het is vooral heel moeilijk voor kinderen.” 

Vanaf september worden de twee gezinnen ‘de Brady Bunch’, zo omschrijft Falchuk het. Hij verwijst hier naar een sitcom over een samengesteld gezin. Volgens de televisieproducent wordt het ‘fantastisch’. Dat er veel over de twee wordt gesproken lijkt het stel niet veel te doen. Falchuk vertelt: ,,Er bestaat een media-versie van haar en mij. Maar thuis koken we gewoon samen. Er bestaat geen normaler koppel dan wij. Aan het eind van de dag kruipen we samen in bed en doet de rest van de wereld er niet meer toe.”

Voor zowel Paltrow als Falchuk is dit hun tweede huwelijk. De actrice was van 2003 tot 2016 getrouwd met Coldplay-zanger Chris Martin en kreeg met hem twee kinderen: Apple en Moses. Uit zijn huwelijk met Suzanne kreeg Brad ook twee kinderen: Brody en Isabella.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.