Erica Renkema.
Volledig scherm
Erica Renkema. © Brunopress

Hallmark haalt kaarten met quotes Meilandjes offline na anti-islamuitspraken Erica

UpdateHallmark heeft kaarten die gebaseerd zijn op teksten van de Meilandjes van de site gehaald. Het bedrijf kon zich niet vinden in Erica Renkema’s uitspraken over de islam in haar biografie. Na het offline halen ligt Hallmark opnieuw onder vuur, zegt Renkema, ‘maar dan uit andere hoek’.

20 reacties

 • Chris Toorop

  5 uur geleden
  Er is een verschil tussen negatieve meningsuiting of discriminatie. De uitspraken van dit figuur behoort tot de laatste categorie. Jammer, dat mensen hier dat verschil niet meer zien en alles maar onder vrijheid van meningsuiting scharen. Ook discriminatie. Een zeer zorgwekkende verschuiving.
 • Peter Van Brakel

  6 uur geleden
  Ik heb weinig met de Meilandjes maar zou dwing de linkse kliek je in het politiek correcte diversiteit keurlijf zum kotzen
 • Ceciel Buijser

  5 dagen geleden
  Watwatwat... Had Hallmark kaarten met uitspraken van de over het paard gehypte Meilandjes? Dat vind ik al een vergrijp van verregaande smakeloosheid. Ieder die mij een kaartje stuurt met 'Wat Goeoeoeoed' wordt subiet ontvriend. Kom nou zeg.
 • Geert Loermans

  5 dagen geleden
  Uitstekend Hallmark, wie zit er op onzinnige uitspraken van deze opgeklopte figuren te wachten. Biografieën geschreven? Een weldenkend mens zal van zijn leven een dergelijk gedrocht van een zichzelf overschatte zg. Bn'er aanschaffen .
 • Jan Nuvens

  5 dagen geleden
  Groot voorstander van een volledige boycot van deze aandachtstrekkers, niet perse om deze reden maar gewoon omdat ze verschrikkelijk irritant zijn.