Erica Renkema.
Volledig scherm
Erica Renkema. © Brunopress

Hallmark haalt kaarten met quotes Meilandjes offline na anti-islamuitspraken Erica

UpdateHallmark heeft kaarten die gebaseerd zijn op teksten van de Meilandjes van de site gehaald. Het bedrijf kon zich niet vinden in Erica Renkema’s uitspraken over de islam in haar biografie. Na het offline halen ligt Hallmark opnieuw onder vuur, zegt Renkema, ‘maar dan uit andere hoek’.

21 reacties

 • Derk Teeuwsen

  1 jaar geleden
  Het gaat deze bedrijven niet om principes maar om omzet. De vrijheid van meningsuiting kan niemand in dit land van ons afnemen.
 • diny regelink

  1 jaar geleden
  wat een ongelooflijke reaktie....niks geen discriminatie van de meilandjes. dit is wat iedereen vind. nivea en hallmark en de hunnen zijn buitengewoon zielig. bah wat een raar land zijn we aan het worden. gewoon griezelig .
 • Chris Toorop

  1 jaar geleden
  Er is een verschil tussen negatieve meningsuiting of discriminatie. De uitspraken van dit figuur behoort tot de laatste categorie. Jammer, dat mensen hier dat verschil niet meer zien en alles maar onder vrijheid van meningsuiting scharen. Ook discriminatie. Een zeer zorgwekkende verschuiving.
 • Peter Van Brakel

  1 jaar geleden
  Ik heb weinig met de Meilandjes maar zou dwing de linkse kliek je in het politiek correcte diversiteit keurlijf zum kotzen
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Watwatwat... Had Hallmark kaarten met uitspraken van de over het paard gehypte Meilandjes? Dat vind ik al een vergrijp van verregaande smakeloosheid. Ieder die mij een kaartje stuurt met 'Wat Goeoeoeoed' wordt subiet ontvriend. Kom nou zeg.