Volledig scherm
© Samir Hussein/WireImage

Harry en Meghan horen bij invloedrijkste celebs online

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan staan op de lijst van Time Magazine met de meest invloedrijke personen online. Het blad heeft de jaarlijks lijst voor de vijfde keer samengesteld. 

De hertog en hertogin van Sussex staan tussen namen als zangeres Ariana Grande, de Amerikaanse president Donald Trump en rapper Cardi B. Er is overigens géén volgorde voor de 25 personen tellende lijst.

Er zijn een paar criteria waaraan de personen op de lijst moeten voldoen. Ze moeten genoeg volgers hebben zodat hun nieuws ruim onder de aandacht komt en ze moeten hun stempel op social media kunnen drukken.

Daar hebben Harry en Meghan overduidelijk niet over te klagen. Hun gezamenlijke account op Instagram werd in april gelanceerd en had na zes uur al een miljoen volgers. Inmiddels staat de teller al op meer dan 9 miljoen.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”