The Voice of Holland.
Volledig scherm
PREMIUM
The Voice of Holland. © ANP Kippa

Heeft The Voice nog wel een toekomst? ‘Het programma is zwaar besmet’

Nu meerdere namen worden genoemd van mannen die zich schuldig zouden hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, is het de vraag of het imago van familieshow The Voice of Holland onherstelbaar is beschadigd. ‘Slim van RTL om dit niet te laten rotten’, zeggen deskundigen.

12 reacties

 • Bert Gransen

  4 maanden geleden
  Programma voor mensen met pretentie die worden beoordeeld door mensen met nog meer pretentie. Gooi er een hoop geld en infantiliteit bij et voila. Heeft nog lang geduurd.
 • Sander Eijsink

  4 maanden geleden
  De gooise matras is nog steeds en onveranderd de gooise matras met tentakels naar Amsterdam. Mensen die alles hebben en of kunnen kopen richten zich op dat ene wat niet voor geld te koop is. Jammer. Maar zo werkt het in de USA bij Epstein en hier op onze Gooise matras. Misschien moeten ze 80% minder inkomen krijgen en niet overal opgeroepen worden als bn'er in onder andere de mol. Gewoon weer werken voor je geld. Dat is goed en gezond.
 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  De voice moet weg afschuwelijk dat kinderen dat mooi vonden en zo zijn belazerd
 • Jessica Berends

  4 maanden geleden
  Normaliter ben ik er voor om eerst een onafhankelijk onderzoek af te wachten, maar nu zijn er al bekentenissen en heel concreet poppetjes en zaken genoemd en advocaten ingeschakeld. Dan is het over en sluiten. Dat kan ook heel positief zijn. Misschien kan er eindelijk eens wat nieuws en innovatiefs komen in plaats van de zoveelste StarMaker-kloon om het stemmend publiek uit te melken. De Story, Privé en De Gelderlander hebben in ieder geval voorlopig weer genoeg om over te schrijven.
 • maerten rijpstra

  4 maanden geleden
  Deze ontwikkelingen zijn een smet op de personen die denken aan hun gerief. Het heeft niets met het programma te maken want deze biedt de mogelijkheid om als springplank te dienen voor hen die zich uit het gemiddelde artiesten wereldje naar voren hebben gewerkt en trachten nu hun kans te grijpen en daar is niets mis mee, echter de personen achter de tafel dienen integer te zijn en hun oordeel is geen geringe zaak. Ook hier is respect het toverwoord.