Volledig scherm
© anp

Herdenking Motörhead-zanger op Sunset Strip

Motörhead-zanger Lemmy Kilmister wordt zaterdag herdacht in Los Angeles. De herdenking vindt plaats op de Sunset Strip, meldt Metal Hammer.

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat er zaterdagmiddag alleen een herdenkingsbijeenkomst zou zijn in de Rainbow Bar And Grill, waar de zanger vaak vertoefde. Maar de overweldigende respons op de aankondiging maakte duidelijk dat er waarschijnlijk veel mensen op afkomen, veel meer dan er in het café-restaurant passen. Daarom wordt nu de hele straat gebruikt voor de herdenking. Fans die Lemmy de laatste eer willen bewijzen, kunnen onder meer terecht in The Roxy Theatre en de Whisky A Go Go.

De zanger overleed op 28 december op zeventigjarige leeftijd aan de gevolgen van kanker

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’