Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het gebeurt zelden dat een talkshowpresentatrice haar eigen verdriet zo nadrukkelijk ter sprake brengt

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

6 reacties

 • Ellen Meulenbeld

  2 maanden geleden
  In eerste instantie 'schrok' ik van de openhartigheid van Nadia Moussaid. Ik heb zoiets nog niet eerder gezien in een talkshow. Maar naarmate het gesprek vorderde vond ik het een mooi, openhartig gesprek. Nadia heeft er voor gekozen om het onderwerp zelf te begeleiden, hoe moeilijk voor haar ook, en het werd bijna een 1 op 1 gesprek. Waarom moet een presentator altijd neutraal reageren op een onderwerp die iemand zo persoonlijk raakt..Ik vond het ontroererend item in deze Op1 uitzending.
 • Angeline Vink

  2 maanden geleden
  Ankie Bronckhorst , u weet duidelijk niet waar u over praat. Ik ben er een voorstander van om dit onderwerp NIET als taboe te zien want dát betekent extra verdriet bij mensen die ongewild kinderloos zijn. Het mag en moet meer in de publiciteit komen. Voor een beetje begrip en troost want dat achter ongewild kinderloosheid een wereld van groot verdriet schuilt is een ding wat zeker is! En...een kind adopteren uit oorlogsgebied..ook hierin slaat u de plank flink mis..of dat dát zomaar gaat.
 • Ankie Bronckhorst

  2 maanden geleden
  Dat soort onderwerpen hoeven van mij niet in de talkshows. Als ik zo graag kinderen zou willen en ze niet zou kunnen krijgen, zou ik een kind uit een oorlogsgebied adopteren. Er zijn helaas genoeg weeskinderen.
 • Eikje Bat

  2 maanden geleden
  @Marjan Hutten: dus??
 • Daan Janssen

  2 maanden geleden
  Marjan…. Huh? Of je reageert alleen op de titel en hebt niks gelezen of je reageert op een heel ander artikel dan dat hierboven staat. In beide gevallen raakt je reactie kant noch wal.
 1. BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweijer trapt erin en deelt ‘juice’
  Met video's
  9

  BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweij­er trapt erin en deelt ‘juice’

  Yvonne Coldeweijer, die achter Nederlands bekendste juicekanaal Life of Yvonne zit, is in een journalistieke stunt getrapt van radiozender BNR. Die zette een video in scène waarin het leek alsof presentatrice Talitha Muusse cocaïne snoof op het toilet. Daarmee wilde de zender aantonen hoe juicekanalen te werk gaan en hoe makkelijk het is om via die weg onwaarheden te verspreiden.