Volledig scherm
PREMIUM
Catherine Deneuve en Chiara Mastroianni © September Film

Het mysterie van Catherine Deneuve

Film Claire DarlingCatherine Deneuve (75) en haar dochter Chiara Mastroianni (46) speelden vaker samen in films, maar nog nooit zo intens als in Claire Darling.

Al als tiener had Claire Darling-regisseur Julie Bertuccelli (51) een ongebreidelde belangstelling voor vlooienmarkten. Vooral als mensen hun hele hebben en houden op straat verkopen, wordt de fantasie van de filmmaakster nog altijd geprikkeld. ,,Zij geven met zo’n verkoop vaak zonder dat te beseffen hun ziel en zaligheid prijs. Familiestukken, afgedankte kleding, snuisterijen, achterhaald meubilair. Het vertelt allemaal heel veel over de verkopers. Vooral over hun familieverleden.’’

  1. Ook Filipijnse Duncan Laurence overladen met felicitaties

    Ook Filipijnse Duncan Laurence overladen met felicita­ties

    Na de glansrijke overwinning van Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival wordt de Nederlander van alle kanten gefeliciteerd. Ook op twitter worden er richting @duncanlaurence volop lofuitingen gestuurd, maar de beheerder van dat account wordt behoorlijk overvallen door alle tweets. Dat is namelijk een Filipijnse man, die tot kort nog twitterde over aardbeien en Nutella. Opeens staat hij in het middelpunt van de belangstelling.