‘Hilversum’ houdt de adem in voor het ‘grootste tv-schandaal sinds jaren 60’

Nederland kijkt massaal uit naar de YouTubeaflevering van het programma Boos waarin Tim Hofman vanmiddag zijn onthullingen doet over de misstanden rond The Voice of Holland. ,,Ik vergelijk het nog het meest met een WK-finale”, aldus tv-recensent Angela de Jong. 

12 reacties

 • bart verplak

  4 maanden geleden
  De onderste mol moet boven komen.
 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  Misschien neigt het nu naar overkill allemaal. Maar ergens is het toch goed dat de onderste steen nu openlijk boven komt. Het gaat hier niet om een gemiddeld bedrijfje. We hebben het hier over mensen die zich, net als Prins Andrew, onaantastbaar waanden. Het is een sterk signaal naar alles en iedereen die zijn handen niet thuis kan houden: met gezagsmisbruik en ontoelaatbaar gedag tegen mensen met wie je een afhankelijkheidsrelatie hebt, kom je niet meer weg. Dat kun je niet genoeg benadrukken.
 • H Oosting

  4 maanden geleden
  Angela de Jong komt teveel op de TV.
 • W Konincks

  4 maanden geleden
  Big Brother is watching.. you !!
 • Herman Molendijk

  4 maanden geleden
  Vergelijken met een WK-finale? Het moet toch niet gekker worden! Hoezeer ik haar columns ook waardeer maar hier is Angela de Jong toch even helemaal de weg kwijt. Twee C-artiesten die zich misdragen naar jonge meisjes. Heel schrijnend natuurlijk, maar laten we nu van een mug geen olifant maken. Dit soort wangedrag komt al eeuwen in alle facetten van de samenleving voor. Dus niets nieuws onder de zon.