Humberto Tan haalt in talkshow uit naar Thierry Baudet: ‘Soms moet je niet zwijgen!’

VIDEOPresentator Humberto Tan heeft politicus Thierry Baudet gisteravond van repliek gediend. Enkele opmerkelijke uitspraken die de Forum voor Democratie-voorman zaterdag over aids deed kunnen voor hem niet langer door de beugel. ,,Baudet vindt het nodig om al dat leed te bagatelliseren en te overgieten met een racistisch, homofobisch sausje.” 

6 reacties

 • ronald van ooijen

  1 jaar geleden
  Ik ben geen fan van Tan, maar vind het terecht dat hij stelling neemt tegen de onzin van Baudet. Als je zijn onwaarheden en beschuldigingen maar laat passeren gaan de mensen er in geloven.
 • Cris van Hoogstraten

  1 jaar geleden
  Een goede TV host leidt een discussie, en gaat niet zitten jammeren over uitspraken van politici die hem niet aanstaan, jammer dat deze krant dat ook nog eens uitgebreid plaatst, geeft hun positie ook weer duidelijkheid
 • S Schiltmans

  1 jaar geleden
  Freud had gelijk! Baudet's gekte komt voort uit sexuele frustratie omdat hij sinds de jaren '90 al in een "sexuele lockdown" zit!
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Baudet spoort niet. Klaar.
 • Sierd de Vos

  1 jaar geleden
  Meneer Tan moet zich bezig houden met minder zware onderwerpen. Denk aan single-presentaties, interviewen van B-artiesten en uitgekotste linkse BN'ers. Waarvan akte.