Volledig scherm
Jody Bernal en Melissa © ANP

Huwelijk Jody Bernal in zwaar weer door bloeiende dj-carrière

Het huwelijk van zanger Jody Bernal (37) en zijn vrouw Melissa Theba zit in zwaar weer. Dat komt vooral doordat Jody de laatste tijd erg druk is met zijn dj-werk, laat zijn manager weten. Het stel vecht voor de relatie, maar gaat niet in therapie.

Jody en Melissa hebben twee dochters: Olivia (2) en de vijf maanden oude Poppy. Omdat Jody het zo druk heeft met shows die tot laat in de nacht doorgaan, komt de zorg van de kinderen op de schouders van Melissa terecht. Extra zwaar is het voor Melissa dat Poppy nog steeds iedere nacht wakker wordt.

,,Vroeger was het anders", zegt de manager van Jody tegen BuzzE. ,,Toen had hij een paar zangshows en dat was het, maar nu heeft Jody het heel erg druk als dj.”

Of Jody nu zijn shows gaat halveren? ,,Nee, dat gaat zeker niet gebeuren", aldus de manager. ,,Er wordt nog gezocht naar een oplossing. Ze gaan in ieder geval niet in relatietherapie: daar zijn ze allebei te eigenwijs voor.”

Jody en Melissa trouwden in 2015 stiekem op Thailand, nadat de zanger zijn vriendin in 2013 in New York ten huwelijk had gevraagd. Ze hadden toen al jaren een relatie. De huidige relatiecrisis begon al tijdens de tweede zwangerschap van Melissa, toen Jody ook al druk was met zijn dj-werk.

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.